Starity

Megjelent Cher első kislemeze ABBA albumáról

2018. augusztus 09. 17:05   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A poplegenda kiadta első kislemezét ősszel megjelenő, ABBA feldolgozásokat tartalmazó albumáról.

hirdetés

Cher alakította Ruby Sheridan karakterét a a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című mozifilmben, azonban úgy tűnik, nem szeretne egyhamar elszakadni a svéd popegyüttes emlékétől. A díva még júliusban a musical népszerűsítése céljából látogatott el a Today című műsorba, ahol többek között azt is elárulta, hogy felvett néhány ABBA-feldolgozást, és hamarosan egy album formájában ki is fogja adni őket.

Miután elkészítettem a 'Fernando'-t, úgy gondoltam, nagyon szórakoztató lenne készíteni egy albumot ABBA dalokkal, szóval megcsináltam!

– mesélte a 72 éves énekesnő Kathie Lee Giffordnak.

Nem kellett sokat várni, Cher tegnap délután egy előzetes kíséretében már meg is osztotta, hogy melyik dal lesz az első kislemez a korongról. A Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) lett a kiválasztott, melynek alapja a fiatalabb közönség számára is ismerős lehet, hiszen Madonna is felhasználta Hung Up című slágeréhez 2005-ben. Még egy nap sem telt el az előzetes közzététele óta, de pár órával ezelőtt a teljes felvétel is megjelent.

A Dancing Queen című album szeptember 28-án kerül piacra tíz újragondolt ABBA-dallal, melyek listáját az énekesnő már megosztotta rajongóival a Twitter profilján. Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek