Starity

Klippremier: Amaranthe - 365

2018. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan ab oltok polcaira kerül a svéd/dán formáció legújabb albuma, melynek beharangozója néhány órája debütált.

hirdetés

Köztudott, hogy az új felállású pop metált játszó zenekar hónapokig dolgozott vadonatúj nagylemezén, ami elmondásuk szerint az eddigi legjobb munkájuk lett. A napokban a csapat tagjai elkezdték felkészíteni rajongóikat arra, miszerint hamarosan bemutatják első kislemezes dalukat, ami egy kisfilm keretein belül fog debütálni.

A mai napon meg is érkezett az újdonság, ami mindössze a 365 elnevezést kapta, a klip pedig ismételten Patric Ullaeus rendezésében készült el.

Az írás minden egyes másodpercét imádtam, létrehozni és elkészíteni ezt az albumot. Már alig várom, hogy feltárjuk az ötödik babánk nevét, bemutatni a világnak, és elterjeszteni az üzenetét. Máris azt érzem, hogy ez az eddigi legerősebb és legmagabiztosabb gyermekünk. A támogatás nagyon fontos volt, és hálás vagyok azoknak akik ebben részt vettek.

– idézi Elize Ryd énekesnő szavait a Blabbermouth.

Maga a korong egyébként a Helix elnevezést kapta, megjelenéséről azonban egyelőre még nincs rendelkezésre álló információ. A zenekar egyébként idén ünnepli fennálásának tizedik évfordulóját, így ez előtt tiszteleg majd a kiadvány.

Íme a kisfilm!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek