Starity

Új albumának késéséről vallott Zara Larsson

2018. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: Miluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltelt egy év a svéd énekesnő So Good című lemezének megjelenése óta, a folytatás érkezéséről azonban ezidáig nem esett szó.

hirdetés
Új albumának késéséről vallott Zara Larsson
Fotó: Zara Larsson / Instagram

Zara Larsson elképesztően őszinte Instagram történetek formájában osztotta meg rajongóival, hogy miért nem jelent még meg második albuma. Elmondása szerint a saját, illetve mások által felállított magas elvárások miatt kell egy kicsit többet várni a korong piacra kerülésére.

Nagyon aggódom a zeném miatt, mert azt akarom, hogy tökéletes legyen a számotokra, és hogy istenien szóljon. Az anyag még nem egészen száz százalékos, és nem akarok kiadni valamit, ami csak félig van készen. Úgy érzem, mindig is nyitott voltam azzal kapcsolatban, hogy kereskedelmileg sikeres akarok lenni... (de) nagyon nehéz betervezni egy megjelenést, ha nem vagy egy nemzetközi szupersztár. Én nem vagyok egy kib*szott Rihanna."

– mondta az énekesnő.

A további várakozás, a további nyomás, amit magamra helyezek, nehezebbé tesz kiadni bármit is, mert tudom, hogy magasak az elvárásaim magammal szemben, és azt is, hogy mások elverásai is magasak velem szemben. Nem az a legrosszabb rémálmom, hogy a rádiók nem fogják felkapni, vagy hogy nem fog elkelni belőle millió tiszta példány, hanem az, hogy ti, srácok, a rajongóim nem fogjátok szeretni.

– folytatta mondanivalóját Larsson.

Bármivel is készüljön a svéd tehetség, az egészen biztos, hogy megéri rá várni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek