Starity

Disney-filmben kapott szinkronszerepet Gal Gadot

2018. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gal Gadot nemrégiben hozta nyilvánosságra hivatalos Twitter-oldalán, hogy ő szinkronizálja majd Shank karakterét a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. című animációs, halloweeni Disney filmben.

hirdetés

A Rontó Ralph folytatásában hátrahagyjuk a játéktermet, hogy felfedezzünk egy ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli világot: az internetet – amit Ralph talán nem ront el teljesen. A videojátékok bajkeverője, Ralph, és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Sugar Rushhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan lesz, mint amire számítanak… 

Ő egy kemény és tehetséges sofőr A Slaughter Race nevű intenzív és durva online versenyzős játékban.

Gadot jelenete a következőképp zajlik: Ralph és Vanellope akkor találkoznak Shankkel és a szokatlan követőivel, amikor bejárják az internetet, hogy kipótoljanak egy részt Vanellope játékában a Sugar Rushban. Shank kőkemény versenyzőként ismert, és Vanellope egyszer csak szemben találja vele magát.  

Ő a Slaughter Race világának legmenőbb karaktere. Shank már sokat élt és sok mindent látott, és ennek ellenére is csak szeretet van a szívében. Ez a kettősége a karakternek.

– mondta Rich Moore rendező, Gadot karakteréről. 

Gal Gadot karaktere, Shank

Shank elképesztő sofőr amolyan rossz lányos külsővel. De ahogy a film halad előre, kiderül, hog mennyire vicces, bölcs és melegszívű valójában és ezt szeretem benne a legjobban.

– mondta a Wonder Woman sztárja. 

A hangja karakteres és tele van élettel. Ha Ralph Vanellopenak egy ilyen "báty" karakter, így szerettünk volna egy "nővér" karaktert is. Olyasvalakit szerettünk volna, akire Vanellope felnézne és Gal határozottan sok gyerek – és sok felnőtté is – példaképe. Nem tudnék mást elképzelni ebben a szerepben. 

– mondta Gadotról a film rendezője és írója Phil Johnston.

John C. Reilly lesz ismét Ralph és Sarah Silverman pedig Vanellope hangját kölcsönzi majd. A film november 22-én kerül majd vetítésre a hazai mozikban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek