Starity

Kylie Jenner videoblogot indít ajakfeltöltős kalandjáról

2018. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner népszerűségét az sem csökkentette, hogy ikonikus ajkai már nem a régi fényükben tündökölnek. Sőt, ezzel is nagy nézettségre tesz majd szert.

hirdetés
Kylie Jenner videoblogot indít ajakfeltöltős kalandjáról
Fotó: instagram.com/kyliejenner

Kardashianék háza táján állandóan forog a kamera. Csütörtökön Kylie Jenner lerántotta a leplet nagy tervéről: éppen egy videoblogon dolgozik, amely híres ajkairól szól majd, és persze nemrégi döntéséről, miszerint többé már nem akarja azokat feltöltetni - írja a PageSix.

A vlog még tiszta káosz & elfoglaltabb vagyok, mint valaha. Én szerkesztem. A teljes ajakfeltöltéses utazásomról szól. Remélem, hamarosan napvilágot lát

- posztolta Twitterén.

Az újdonsült édesanya múlt hónapban azzal sokkolta rajongóit, hogy elárulta, megszabadult a töltőanyagoktól, amelyeket már 17 éves kora óta használt – családja kezdeti rosszallása dacára.

Édesanyám nagyon ellene volt, de addig könyörögtem neki, amíg végül meg nem engedte

– mondta Kylie 2015-ben.

Azóta a celeb alaposan kiaknázta az ajkai körüli hírverést, és ma már közel jár ahhoz, hogy kozmetikai cikkeiből felépített birodalmának köszönhetően ő legyen a legfiatalabb önerőből lett milliárdos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek