Starity

10 sztár, akiről nem gondolnád, hogy fogszabályzót hordott

2018. augusztus 16. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fogszabályzót hordani ma már nem ciki, hanem szexi. A sztárok nagy része büszkén viseli a fémkeretet a szájában. Manapság már szinte teljesen láthatatlan verziókat is választhatunk, ha a nagyközönség szeme elől szeretnénk elrejteni a fogszabályzónkat. Bemutatunk tíz hírességet, akiknek a mosolya most nem lenne ilyen csodaszép, ha nem vállalják be korábban a fogszabályzót.

hirdetés

1. Emma Watson

A Harry Potter filmek sztárja 15 évesen két forgatás között döntött úgy, hogy a szép mosolyért kicsit szenvednie kell. A filmsorozat harmadik és negyedik epizódja között mindössze négy hónapon keresztül viselt fogszabályzót. A gyönyörű színésznő azóta hibátlan fogsorral büszkélkedhet.

Fotó: Emma Watson / Instagram

2. Beyoncé

Az énekesnő kicsit kilóg a sorból, mert ténylegesen nem volt szüksége fogszabályzóra. Mégis 2011-ben a rajongói támogatására egy fekete-arany színű fémkeretet viselt. Beyoncé célja volt, hogy megmutassa a fiatal követőinek: a fogszabályzóval szembe kell nézni és még vele is varázslatos mosolyunk lehet.

Fotó: Beyoncé / Instagram

3. Miley Cyrus

Miley fogai a Hannah Montana korszakában még igencsak kuszák voltak, azonban ahogy a szelíd és aranyos kislány, már ez is a múlté. Az énekesnő láthatatlan fogszabályzót viselt a hagyományos helyett, ezért sem kaphatták sosem lencsevégre.

Fotó: Miley Cyrus / Facebook

4. Tom Cruise

A színész karrierje korai szakaszában nem épp a millió dolláros mosolyáról volt híres. Számos fogászati beavatkozáson volt túl, amikor már felnőtt férfiként, a 40-es éveiben döntött amellett, hogy helyre rakatja fogsorát.  

Fotó: Tom Cruise / Instagram

5. Dakota Fanning

A fiatal színésznő kamerák kereszttüzében nőtt fel, így nem csoda, hogy idővel a rendezetlen fogaktól megvált, és igazi Hollywood-i mosolyt csináltatott magának. 

 

Fotó: Dakota Fanning / Instagram

6. Katherine Heigl

A Grace Klinika sztárja az esküvője előtt szerette volna újjá varázsolni mosolyát. Ekkor, 2007-ben a színésznő láthatatlan fogszabályzót tetetett fel, amely igen diszkréten alakította át a fogsorát a nagy napra. 

Forrás: Katherine Heigl / Instagram

7. Harry herceg

Még a királyi család sem születhet teljesen tökéletesen. Harry herceg gyermekkorában évekig hordott fogszabályzót. A végeredmény magáért beszél: a sármos herceg mosolya milliókat vesz le a lábáról. Sajnos a hercegről és a mosolyáról már lecsúsztunk hölgyeim.

Forrás: Prince Harry / Instagram

8. Justin Bieber

A kanadai fiatal fogainak egy sokak számára ismerős problémával kellett szembenéznie: a fogai elkezdtek összetorlódni a szájában. Ez viszont nemcsak esztétikai gondokat okozott az énekes számára, de az éneklésben és a hangképzésben is akadályozta, épp ezért kénytelen volt fogszabályzót feltetetni. Rajongóinak egy YouTube-videóban mutatta meg a láthatatlan fogszabályzóját.

Fotó: Justin Bieber / Instagram

 9.Willow Smith

Will Smith lánya büszkén viselte már 12 évesen a fogszabályzóját a kifutón is. Willow még a száját és fogszabályzóját is divatossá varázsolta: az outfitje részeként kezelte és színes gumikkal dobta fel.

Forrás: Willow Smith / Instagram

10. Niall Horan

A One Direction, a tökéletes fiúbanda tagjának 17 évesen került fogszabályzó a fogsorára. Két évvel később pedig a következő tweettel búcsúztatta: “Reggelt! Ez az! Megyek a fogorvoshoz! Azt hiszem ez az utolsó óra a fogszabályzómmal! Oh, mennyire fog hiányozni! Neeem!”

Forrás: Niall Horan / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek