Starity

Dal- és klippremier: Janet Jackson és Daddy Yankee a "Made For Now" videóban

2018. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dal az első újdonság a többszörös Grammy-díjas énekesnő 2015-ös, Unbreakable című albuma óta.

hirdetés

A hír, hogy Janet Jackson és Daddy Yankee közös dala és videója nemsokára megjelenik, néhány napja bejárta a zenei portálokat, - íme, meg is érkezett a Made For Now.

Harmony Samuels a producere az énekesnő új kislemezének, amely az első újdonság azóta, amióta 2015-ben megjelentette 11. stúdióalbumát, az Unbreakable-t.

Dave Meyers rendezte a klipet, amelyben Janet felemelő dala egy csapat táncost arra ösztönöz, hogy Brooklyn utcáin összegyűljenek ünnepelni.

Jackson és a régóta vele dolgozó kreatív igazgató, Gil Duldulao válogatta össze a nemzetközi tánccsapatot, amelynek tagjai Ghánából, Nigériából, Grenadából, Trinidadról és az USA-ból származnak – írja a RollingStone.

A party az utcákról átterjed egy háztetőre, egy lakásba és más egyéb helyszínekre is.

A vibráló színekben pompázó, részletesen kidolgozott ruhák, az utazás, a jókedvű buli hatalmába keríti a vidám tömeget, amely arra buzdít, hogy élvezzük és ragadjuk meg a jelent.

A pillanatnak élni / Ne állj meg / Ünnepeld az érzést / Emelkedj fel
Ha a pillanatnak élsz, ne állj le

- énekli Janet.

Pénteken élőben fogja előadni a dalt Daddy Yankee-vel a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnál.

Michael Jackson legfiatalabb testvére legközelebb szeptember 29-én koncertezik majd: State of the World nevű észak-amerikai koncertkörútjának második szakasza a New York-i Global Citizen Festival részeként, a Central Parkban folytatódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek