Starity

Scarlett Johansson a legjobban kereső színésznő Hollywoodban

2018. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett Johansson letaszította a trónról Emma Stone-t, ezzel ő lett a legjobban megfizetett színésznő Hollywoodban.

hirdetés
Scarlett Johansson a legjobban kereső színésznő Hollywoodban
Fotó: Jordan Strauss

A Bosszúállók sztárja, Scarlett Johansson a Forbes magazin 2018-as listájának élén áll a maga 40,5 millió dollárjával 2017. június 1-je és 2018. június 1-je között – olvasható az Entertainment Weekly cikkében.

A Marvel filmjeinek Fekete Özvegyeként megnégyszerezte a 2017-es bevételeit. A színésznő a karakterrel 2019-ben tér majd vissza, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók-folytatásban. Emellett külön filmet is kap a karaktere.

2017-ben két filmben volt látható, a Csajok hajnalig-ban és a Páncélba zárt szellem-ben; idén Wes Anderson Kutyák szigete című animációs filmjének kölcsönözte a hangját, és a Bosszúállók: Végtelen háború-ban szerepelt.

Scarlett maga mögé utasította Angelina Jolie-t, aki másodikként végzett 28 millió dollárral, a Demóna 2-nek köszönhetően – írja a Forbes.

Jennifer Anniston futott be harmadikként a 19,5 milliójával, főleg az Emirates légitársaság, a Smartwater és az Aveeno reklámokból szerzett bevételével.

Jennifer Lawrence és Reese Witherspoon egészítik ki a top 5-öt.

A legjobb tízbe került színésznők összesen 186 millió dollárral 16%-kal többet kaszáltak a tavalyi évhez képest. (A Forbes kizárja a számításokból az ügynökök, menedzserek és ügyvédek díját.)

Gal Gadot volt az egyetlen újonc a listán, a Wonder Woman sikerének következményeként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek