Starity

Megérkezett a Star Wars: Resistance első kisfilmje

2018. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta George Lucas eladta a jogokat a Disneynek, azóta csak úgy ömlik ránk a sok Star Wars alkotás. Nézzük is, hogy az új animációs sorozat mit tud!

hirdetés

Újra megörvendezteti a Disney a Star Wars rajongókat, egy újabb világba küld minket. Nézzük is, hogy hogyan! A történet a Star Wars: Az Ébredő Erő előtti időkbe kalauzolja el a nézőket. Az Ellenállók egyik tagja, Kaz szokatlan küldetésre indul, amit az ász pilóta Poe Damerontól kapott. Kaznak ki kell derítenie, hogy kik a hűséges emberek az Ellenállók körében. Ehhez elcsatol egy külvárosi vízibolygót, amely tele van furcsa idegenekkel és droidokkal. De szerencsére az ifjú pilóta nem utazik egyedül, ugyanis Poe elküldi vele a kedvenc asztromechjét, BB8-at. Ez a kaland számos bolygón át vezet a galaxisban, míg Kazt új barátok és hatások érik, meg kell őriznie az identitását, kózben segíteni Dameront és elkerülni a veszélyes Első Rendet. 

Poe Dameron és Captain Phasma hangját már a filmkeből jól megismert színészek adják: Oscar Isaac és Gwendoline Christie. A Star Wars Resistance-nek 2018. október 7-én lesz a premierje a Disney Channel-en és a DisneyNOW-n! 

Íme az első betekintő a sorozathoz:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek