Starity

Nézd meg, hogyan ünnepelte Madonna a 60. születésnapját!

2018. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megosztotta a videót is az idei MET-gálán való fellépéséről a kerek születésnapját ünneplő, többszörös Grammy- és Golden Globe-díjas énekesnő.

hirdetés

A négy évtizedes karrierjével – 1982-ben kapta első lemezszerződését – Madonna sokkal régebb óta uralkodik, mint ahány éves a legtöbb hűséges rajongója. És Madge bebiztosította, hogy mindenkit emlékeztessen arra, hogy ki is ő, amikor csütörtökön Instagramján egy olyan fotót posztolt magáról, amelyen egy "The Queen"-felirattal ellátott kártyát tart a kezében, "Ha valaki elfelejtené!"-kommentárral – írja a TooFab.

Hozzá kell mindehhez tenni, hogy valószínűleg úgy kapta ajándékba ezt a felirattal ellátott, hímzett anyagot, és az emodzsikból az derül ki, hogy inkább viccnek szánta a kommentárt hozzá.

 

In case someone forgot! #birthday #magic #Marakesh

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a gyermekeivel a marokkói Marrákesben ünnepelt, és megosztott néhány momentumot Instagramján.

Közzétette az idei, "mennyei testek és katolikus egyház"-témájú MET-gálán való fellépését is YouTube-csatornáján. Természetesen a Like a Prayer című megaslágere nem maradhatott ki előadásából; ezután egy kis részlet következett új dalából, a Beautiful Game-ből (májusban jelentette be, hogy hamarosan megjelenik a dal, majd Leonard Cohen Hallelujah című klasszikusával zárta a hatásos fellépést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek