Starity

Selena Gomez közös tetoválást varratott barátnőivel

2018. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Blarece

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wolves énekesnője Instagramon osztotta meg a tetoválás folyamatát, amit négyen varrattak egy ünnepélyes születésnapi vacsora után.

hirdetés

Selena mindenegyik képen mosolygott! Tetoválásuk folyamatát három különböző bejegyzéssel dokumentálták az Instagramon. A "Part 2" bejegyzésben azt magyarázta meg, hogy miért döntöttek a közös tetoválás mellett, illetve hogy miért a "4"-es számot választották. Ezeket a sorokat írta Instagramon:

Ezek a nők már 7 éve mellettem vannak. 4; mert ti vagytok az én 4-em életem végéig. Szeretlek titeket. Mindannyian motiváltok, hogy jobb, közelebbi és erősebb kapcsolatom legyen Istennel; és megéltük már a legőrültebb dolgokat együtt. Már alig várom a többi 50-et!!

Instagram/ @selenagomez

Selena egyik barátnőjének, Raquelle Stevens-nek, tetoválása során pánikrohama volt, Selena pedig ott volt, hogy támogassa és megölelje, amikor szükség volt rá.

Instagram/ @selenagomez

Az It Ain't Me énekesnője arra szánta egész "Part 3" posztját, hogy Courtney Barryről írjon. 

Amilyen könnyeden te kezeled a legösszezavaróbb dolgokat, az leírhatatlan. A legapróbb dolgoktól kezdve a legfájdalmasabbakig mindenen átestél már, ha valaki azt mondja, hogy jó az illatod, te odaadod neki a parfümöd. Iszonyatosan vicces vagy és mindig sziklaszilárdan érvelsz a hited mellett, szerető "testvér", csodálatos barátnő és gyönyörű lány vagy.

– írta Selena a kép mellé.

Instagram/ @selenagomez

Selena legjobb nyara volt ez, és egyik élő adásában, Instagramon, beszélt arról, hogy mi is van vele. Egyik csónakázásuk alkalmával elárulta, hogy új anyagokon dolgozik.

Alig várom, hogy meghallgathassátok, mert én imádom

– mondta a videóban. 

Selena úgy tűnik, tökéletesen megvan exe és annak barátnője nélkül, akik nemrégiben, júliusban jelentették be eljegyzésüket. Bizonyos megnevezetlen forrás szerint már rég tűllépett a dolgon, és háta mögé helyezte az egészet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek