Starity

Rod Stewart és Bonnie Tyler közös albumot készítenek

2018. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bit The Sun magazin számolt be róla elsőként, hogy a két legendás énekes közös projekten dolgozik. Ezt nem sokkal később egy TV műsorban Los Angelesből bejelentkező riporter is megerősítette.

hirdetés

A benfentes információi szerint Rod Stewart szeméyesen hívta fel telefonon Bonnie Tylert, hogy találkozzanak egy stúdióban és próbálják ki együtt a hangjukat. Bonnie azonban a mindent vagy semmit alapon válaszolta, hogy ha jó lesz, akkor készüljön is valami közös. A titkos stúdiós hangpróba minden bizonnyal jól sikerült, hiszen már azt is tudni vélik, hogy a vadonatúj dalok mellett többek között a The Beatles, Queen és Elton John feldolgozások is lesznek a duettalbumon.

Mindkét sztár karrierje a 70-es években indult, Bonnie Tylert pedig 1983-tól, a nagy stílusváltása után, a női Rod Stewartként kezdték nevezni. Egyrészt reszelős, érces hangja miatt, másrészt a nyolcvanas években nekik kettőjüknek volt egyforma, jellegzetes feltupírozott hajuk. Énekesi pályájuk azonban nem kereztezték egymást. Hivatalosan a hetvenes évek végén találkoztak először és utoljára nyilvános eseményen. Rod korábban azonban feldolgozta Bonnie It's a Heartache című slágerét.

Rod Stewart a nyolcvanas években
Bonnie Tyler, a női Rod Stewart, egyforma frizua és egyfomán rekedt hang

Bonnie Tyler továbbra is koncertezik és dolgozik a jövő márciusban megjelenő új albumán, amit Nashville-ben készít a legendás Johhny Cash fiával, illetve Barry Gibb, a Bee Gees énekese is írt neki egy dalt. Rod Stewart pedig jelenleg az Egyesült Államokban turnézik Cyndi Lauperrel közösen. Elképzelhető, hogy innen szivárogtak ki ezek a hírek, mert eddig egyik énekes menedzsere sem kommentálta  a híreket.

A kommentelők vegyesen fogadták a hírt, sokan örülnének ha tényeg készülne egy közös album, mások szerint viszont ezzel a projekttel 30 évvel korábban kellett volna előrukkolniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek