Starity

Tippek és trükkök - hogyan készíts tökéletes szelfit, mint a hírességek

2018. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: Starity

Az az időszak már elmúlt, amikor egy jó arckép elkészítéséhez külön fotósra és fényképezőgépre volt szükség, sőt már azon is túl vagyunk, hogy a mobiltelefonoknak csak hátsó kamerája volt, ezért a tükörben kellett pózolni. A mobiltelefonok első kamerája kiválóan megfelel a szelfi készítésére, vagyis az önfotózásra.

hirdetés
Tippek és trükkök - hogyan készíts tökéletes szelfit, mint a hírességek

A szelfi készítés egy bonyolult művészet, mivel egy személyben és egy időben te vagy a fotós is és a modell is. Sokan azt gondolják, hogy csak egy egyszerű kép önmagukról és kész. De nagyot tévednek, mert a szelfi készítésénél sok mindenre oda kell figyelni, többek között a megvilágításra, szögekre, pózokra, háttérre és még ennél is többre. Ha ismered a jó szelfi titkát, akkor egyre jobb képeket posztolhatsz a szociális hálón magadról.

A szelfi készítésénél jól jöhet a szelfi bot is, mint egy kis segítség, főleg a csoportképek készítésénél. Így természetesebben tudod tartani a kezed és nagyobb a mozgástered. A szelfi világméretű jelenséggé vált, és Hollywood ismert személyiségei a szelfi készítés legjobb oktatói közé tartoznak. 

Csak néhány példát említünk: Kim Kardashian, 36 évesen kiadott egy könyvet a szelfi készítéséről. Szerinte a három alapvető szabály a szelfi készítésénél: megvilágítás, szögek és vágás. Kendall Jenner – a fiatal híresség úgy gondolja, hogy a megvilágítás „nagy” dolog a jó szelfi készítésénél. Ha nem megfelelőek a fényviszonyok, nem fog működni. És mindenekelőtt ismerned kell az arcod, mert mindenkinek megvan az előnyös oldala. Ezen kívül természetesen a gyakorlat teszi a mestert. Kylie Jenner azt mondja, hogy 500 szelfit is készít, mire végre egy megtetszik neki. 

hirdetés

A sok tippen, trükkön, szabályon vagy akár tanácson kívül természetesen szükséged lesz egy jó minőségű fotómobilra is, melynek kiválasztása nem mindig egyszerű feladat.

Ha te is sok-sok kiváló szelfit szeretnél készíteni magadról, nézz körül a piacon a hatalmas kínálat között és válaszd ki a neked tetsző legjobb fotómobilt. A döntés megkönnyítése érdekében látogass el a Rankito.hu honlapra, az ott található praktikus fotómobil teszt segítségedre lehet a választásban. Szintén elolvashatod a Rankito.hu oldalon található gyakorlati tanácsokat és a vásárlók véleményét, ami szintén segít a választásban. Mindezen felül sok Alza kupont találhatsz a Voudes.com honlapon, tehát érdemes ellátogatni erre a weboldalra is, hogy pénzt takaríts meg a vásárlás alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek