Starity

Tippek és trükkök - hogyan készíts tökéletes szelfit, mint a hírességek

2018. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az az időszak már elmúlt, amikor egy jó arckép elkészítéséhez külön fotósra és fényképezőgépre volt szükség, sőt már azon is túl vagyunk, hogy a mobiltelefonoknak csak hátsó kamerája volt, ezért a tükörben kellett pózolni. A mobiltelefonok első kamerája kiválóan megfelel a szelfi készítésére, vagyis az önfotózásra.

hirdetés
Tippek és trükkök - hogyan készíts tökéletes szelfit, mint a hírességek

A szelfi készítés egy bonyolult művészet, mivel egy személyben és egy időben te vagy a fotós is és a modell is. Sokan azt gondolják, hogy csak egy egyszerű kép önmagukról és kész. De nagyot tévednek, mert a szelfi készítésénél sok mindenre oda kell figyelni, többek között a megvilágításra, szögekre, pózokra, háttérre és még ennél is többre. Ha ismered a jó szelfi titkát, akkor egyre jobb képeket posztolhatsz a szociális hálón magadról.

A szelfi készítésénél jól jöhet a szelfi bot is, mint egy kis segítség, főleg a csoportképek készítésénél. Így természetesebben tudod tartani a kezed és nagyobb a mozgástered. A szelfi világméretű jelenséggé vált, és Hollywood ismert személyiségei a szelfi készítés legjobb oktatói közé tartoznak. 

Csak néhány példát említünk: Kim Kardashian, 36 évesen kiadott egy könyvet a szelfi készítéséről. Szerinte a három alapvető szabály a szelfi készítésénél: megvilágítás, szögek és vágás. Kendall Jenner – a fiatal híresség úgy gondolja, hogy a megvilágítás „nagy” dolog a jó szelfi készítésénél. Ha nem megfelelőek a fényviszonyok, nem fog működni. És mindenekelőtt ismerned kell az arcod, mert mindenkinek megvan az előnyös oldala. Ezen kívül természetesen a gyakorlat teszi a mestert. Kylie Jenner azt mondja, hogy 500 szelfit is készít, mire végre egy megtetszik neki. 

A sok tippen, trükkön, szabályon vagy akár tanácson kívül természetesen szükséged lesz egy jó minőségű fotómobilra is, melynek kiválasztása nem mindig egyszerű feladat.

Ha te is sok-sok kiváló szelfit szeretnél készíteni magadról, nézz körül a piacon a hatalmas kínálat között és válaszd ki a neked tetsző legjobb fotómobilt. A döntés megkönnyítése érdekében látogass el a Rankito.hu honlapra, az ott található praktikus fotómobil teszt segítségedre lehet a választásban. Szintén elolvashatod a Rankito.hu oldalon található gyakorlati tanácsokat és a vásárlók véleményét, ami szintén segít a választásban. Mindezen felül sok Alza kupont találhatsz a Voudes.com honlapon, tehát érdemes ellátogatni erre a weboldalra is, hogy pénzt takaríts meg a vásárlás alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek