Starity

Megható üzenettel köszöntötte családja Demi Lovatot

2018. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap ünnepelte 26. születésnapját, és családja nem lehetne ennél boldogabb, hogy részese lehet az életüknek.

hirdetés

Testvére, Madison De La Garza egy Instagram-posztban köszöntötte fel nővérét. 

A mai lehetett volna életem egyik legrosszabb napja, de helyette megköszönöm Istennek és az orvosoknak, Demi csapatának és mindenkinek a világon, akik felajánlották támogatásukat. Arra gondoltam, hogy bárcsak mások is láthatnák az aranyos kis butaságait, amit mindig csinál, mint ahogyan az orrlyukai mozognak, miközben bizonyos szavakat mond, ahogy a hajamat a fülem mögé fésüli, miközben próbálok aludni, mert ezekért a dolgokért vagyok nagyon hálás ma. Ezek apróságoknak tűnhetnek, de ezek az apróságok alkotják a nővéremet – nem az az énekesnő, nem az a híresség és biztos, hogy nem az, akinek a média próbálja őt beállítani – hanem egy lány, egy barát és az én nővérem... és annyira hálás vagyok, hogy ma boldog születésnapot kívánhatok neki.

– fűzte a képhez. 

Fotó: Madison De La Garza/Instagram

Édesanyja ugyanezt az üzenetet osztotta meg Instagram-oldalán és megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon mindenkinek "a sok szeretetért és imáért" mielőtt hozzátette, hogy "tényleg szerencsés".

Demi hasonló gondolatokat osztott meg egy két hete közzétett Instagram posztban. 

Szeretném megköszönni Istennek, hogy életben és egészségben tartott. A rajongóimnak, mindig is hálás leszek mindazért a szeretetért és támogatásért, amit az elmúlt héten és azelőtt kaptam. A pozitív gondolataitok és imáitok segítettek átvészelni ezt a nehéz időszakot.

– írta az énekesnő.

Lovato azóta elhagyta a kórházat és elkezdte a rehabilitációt, hogy megértse a súlyosságát annak, ami történt és. hogy majdnem belehalt. Míg az énekesnő valószínűleg hónapokig nem hagyja el a rehabilitációs központot egy belső forrás felfedte, hogy a 26 éves Demi "reméli, hogy teljesen felépülhet és képes lesz azt az egy dolgot csinálni amit szeret: zenélni."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek