Starity

Eva Longoria csatlakozik a Dóra, a felfedező szereplőihez

2018. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: Éowyn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő csatlakozik a Dóra, a felfedező élőszereplős filmjének szereplőgárdájához.

hirdetés
Eva Longoria csatlakozik a Dóra, a felfedező szereplőihez
Fotó: Nickelodeon | Montázs: screenrant.com

A Paramount stúdió megfilmesíti a Nickelodeon sikeres rajzfilmsorozatát, amelyben Eva Longoria lesz az Isabela Moner által életre keltett Dóra édesanyja. A tervezett bemutató 2019. augusztus 2 - írja a Variety.

A filmen 2015 óta dolgoznak; Kristin Burr lesz a producere, az executive producerei pedig John G. Scotti, Julia Pistor és Eugenio Derbez, aki Micke Moreno, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Adriana Barraza és Temuera Morrison társaságában a filmben is szerepel.

A Dóra, a felfedező rendezője James Bobin, akinek nevéhez többek között az Alice Tükörországban és a Muppet-krimi: Körözés alatt is kötődik. A fejlesztő Paramount Players részleg októberben leszerződtette a forgatókönyvíró-rendező Nick Stollert is a produkcióhoz.

A rajzfilm 2000-től 2014-ig ment a Nickelodeon-csatornán, és nyolc évadot ért meg 172 epizóddal. A főszereplő egy fiatal latin lány, aki a nagyvilágban kalandozik.

A filmben Dórát tinédzserként láthatjuk, amint középiskolába kerül, közben megmenti a szüleit és megoldja egy elveszett inka civilizáció rejtélyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek