Starity

Album- és klippremier: FTISLAND – Pretty Girl

2018. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: pporakoo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018. augusztus 22-én jelent meg legújabb japán kislemeze a dél-koreai pop-rock együttesnek. A lemez címadó dalához egy videoklip is társul.

hirdetés
Album- és klippremier: FTISLAND – Pretty Girl
Fotó: © FTISLAND

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az öt tagot számláló zenekar legújabb japán stúdióalbuma idén áprilisban jelent meg Planet Bonds néven. Az album Hold the Moon és a Paradise című dalaihoz videoklip is készült. Ezután az együttes júliusban tért vissza, hosszú kimaradás után koreai téren, hogy kiadják What If című középlemezüket. Ezen az albumon a Summer Night's Dream című dal kapott videoklipet.

Az FTISLAND azonban így sem pihen, ugyanis ma visszatértek legújabb kislemezükkel, ami a Pretty Girl címet viseli. A kislemez összesen 4 különböző változatban elérhető Japánban. A normál lemez összesen 3 új dalt tartalmaz; köztük az albumnak is címet adó dalhoz egy videoklip is társul, amit még július 17-én osztott meg a menedzsment az együttes hivatalos japán YouTube-csatornáján. A klipben az FTISLAND tagjai egy romantikus tengerparti vakációra indulnak a Pretty Girllel, a 2EYES alapító tagjával, Hyangsookkal. A videoklipet alább tekinthetitek meg!

A kislemez dalai:

  1. Pretty Girl
  2. Remember
  3. Break It Down
Kislemez borító [Normal Edition]
CD + DVD borító [Type A]
CD + DVD borító [Type B]
CD + Photo Album borító

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek