Starity

Kendall Jenner bebizonyította, mennyire öntelt: modell kollégái kiakadtak

2018. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall Jenner beképzelten nyilatkozott legújabb címlapján, ami felháborodást keltett a modellek között.

hirdetés
Kendall Jenner bebizonyította, mennyire öntelt: modell kollégái kiakadtak
Fotó: LOVE magazine

Kendall Jenner modellkarrierje mindig vitatott volt, hiszen egyértelműen családja miatt került könnyen oda, ahol van. Legutóbbi nyilatkozata alapján ezzel nincs igazán tisztában, sőt.

Kezdetektől megválogattuk, milyen melót vállalok el. Sosem akartam az a lány lenni, aki 30 kifutó show-t csinál egy évben, vagy bármi f*szságot, amit azok a csajok elvállalnak. Egészségükre, én nem szólok bele. Milliónyi munkám volt mégis, nemcsak kifutó, minden egyéb...

– célzott modelltársaira „azok a csajok” címen.

Természetesen nem egy modell felháborodott, hiszen köztudott (bár nem annyira, hiszen Kendall nem tudta), hogy nehéz sorsuk, míg el nem érik a kívánt eredményt, sikert. Erre világított rá Daria Strokous:

Az a f*szság, amiről beszélsz, az az, hogy pénzt rakunk le az asztalra a családunkért, és magunkért. Az „elismerés” előtt pedig átmentünk azon, hogy nyolcan laktunk egy csótányokkal teli apartmanban, fotósok próbáltak kihasználni minket és sokan, köztük én sem tudtam hazautazni a családomhoz évekig, mert nem volt rá keretem. Ja, és nem 30 show-ról beszélünk, hanem 70-ről, és k*rvára büszkék vagyunk mindegyikre.

La Faretta is megszólalt:

Komolyan??? Az, hogy lusta vagy, nem azt jelenti, hogy válogatsz! Keményen dolgozunk, 100%-ot adva minden egyes munkánál, amit te igazán nem mondhatsz el magadról! Ezek után még van képed így beszélni rólunk?

Vita Sidorkina:

Talán „azok a csajok” önmaguk számlájáért felelnek, azért vállalnak el 30 kifutót?

Leomie Anderson:

Hát nem vagyok meglepődve. Nem mindenki hagyhatja ki a castingokat, kap több pénzt és dolgozik kevesebbet... Nem válogatásról szól ez, hanem előnyről. Ennyi.

Kendall reagált a backlash-re:

Természetesen nem úgy gondoltam. A szavaim szerencsétlen környezetbe kerültek az interjú során. Szeretném tisztázni, hogy végtelen tiszteletet érzek a kollégáim iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek