Starity

Rekordidő alatt készült el az Amaranthe új albuma

2018. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd/dán tagokat számláló popmetált játszó zenekar minden bizonnyal hatalmas meglepetést okozott a világ számára.

hirdetés
Rekordidő alatt készült el az Amaranthe új albuma
Fotó: Patric Ullaeus

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a várva-várt ötödik Amaranthe-korong október 19-én tölti meg a lemezboltok polcait. Az Elize Ryd vezette formáció egyébként két hete dobta piacra első kislemezét, a 365 című szám képében, mely nótához egy kisfilm is készült.

A szerzemény azonnal megnyerte a nagyérdemű kegyeit, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy hamarosan újabb tételt ismerhetünk majd meg, ugyanis a közeljövőben egy vadonatúj videoklip érkezése várható. Az együttes egyébként nagyon büszke újdonságára, hiszen elmondásuk szerint ez lett az eddigi legjobb kiadványuk.

Az írás minden egyes másodpercét imádtam, létrehozni és elkészíteni ezt az albumot. Már alig várom, hogy feltárjuk az ötödik babánk nevét, bemutatni a világnak, és elterjeszteni az üzenetét. Máris azt érzem, hogy ez az eddigi legerősebb és legmagabiztosabb gyermekünk. A támogatás nagyon fontos volt, és hálás vagyok azoknak akik ebben részt vettek.

– mesélte korábban Elize, most pedig a Wacken Open Air fesztivál keretein belül a Radio Q-nak árulta el azt, hogy valójában mennyi ideig is tartott véglegesíteni terveiket:

Két hónap alatt megírtuk, és szintén két hónap alatt fel is vettük a teljes albumot. Tudom, őrültek vagyunk, de ez az, amit nagyon szeretünk. Szeretjük, amikor az emberek megőrülnek. Csak menj és csináld azt a sz**t - csinálj olyan dolgokat, amiről nem gondolod, hogy képes vagy rá. A kiadónk kérdezte, hogy: « srácok biztosak vagytok abban, hogy két hónap elég lesz, hogy úja albumot írjatok. » És persze mi nem szeretünk nemet mondani, így természetesen igennel válaszoltunk. És megcsináltuk.

– áradozott lelkesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek