Starity

Drake meglátogatta egy szívbeteg rajongóját

2018. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: Blarece

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg homály fedi, hogy KiKi viszont szereti-e Draket, viszont az már biztos, hogy a rapper imádta a 11 éves kislány YouTube-ra feltöltött videóját.

hirdetés

Drake a Chicago-i Lurie gyermekkórházba látogatott, hogy meglátogassa a kislányt, Sofia Sanchezt, akinek mellesleg az volt a születésnapi kívánsága, hogy találkozhasson vele. 

Sofia akkor került rá Drake radarára, mikor posztolta az In my feelings c. dalra való táncvideóját – hetekkel azután, hogy túlesett nyitott szívműtétjén, és éppen az új szívdonorját várja.

Mi az a Kiki kihívás?

Az emberek kiszállnak mozgó autójukból, és a Drake - In my Feelings c. dalra táncolnak. A kihívás neve a dalszövegből ered, ami így szól: "Kiki, do you love me?" - vagyis "Kiki, szeretsz engem?". De nem Drake volt az, aki kitalálta ezt, hanem egy internetes humorista, Shiggy. Ő június 30-án közzétett egy videót  #ShiggyChallenge és  #DoTheShiggy hashtegekkel ellátva - eztán egyre többen kezdték el.

Íme egy példa, hogy néz ki egy Kiki kihívás:

 

DANILEIGH (@iamdanileigh) által megosztott bejegyzés,

Drake és a rajongója:

 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek