Starity

Alexander Rybak a Debreceni Virágkarneválon lépett fel

2018. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Móni72

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élménybeszámoló | Alexander Rybak ezúttal a Debreceni Virágkarnevál zárórendezvényén lépett színpadra. A vele készült interjút is ebben a cikkben találod.

hirdetés
Alexander Rybak a Debreceni Virágkarneválon lépett fel
Fotó: haon.hu

Alexander Rybak idén negyedszer látogatott Magyarországra: a Debreceni Virágkarnevál zárórendezvényén lépett színpadra, a Nagyerdei Stadionban 20 ezres teltház előtt rendezett KarneválÉjen a "Dal" hazai eurovíziós sztárjai mellett az est külföldi sztárvendégeként - a közönség mint mindig, most is ovációval és vastapssal jutalmazta.

Az eredetileg klasszikus, de köztudottan sokoldalú hegedűművész szeret más műfajokba is kirándulni és nem először játszik metált sem. Ezen a gálaesten az idei lisszaboni Eurovíziós Dalverseny magyar résztvevőihez, az AWS zenekarhoz csatlakozott hegedűjével a Viszlát, nyár című dalukban.

Saját videó: Móni72

Emellett három saját dalát is előadta: a Fairytale-t, a legújabbat, a Mom-ot és az Europe's Skies-t, az est finálé-dalát.

Fairytale-nél először némi probléma adódott a hangtechnikával, történetesen nem működött a mikrofon, de ő profi módon, nyugodtan és humorral kezelte a helyzetet. Találékonyságát mutatja, hogy a hegedű mikrofonjába énekelt, ahogy ezen a videón láthatjátok:

Ezután elhárították a problémát és újra elénekelte a dalt:

Saját videó: Móni72

Az édesanyja ihlette, egészen új lírai szám, a Mom közben a nézők folyamatosan kapcsolták be mobiltelefonjaik világítását és végül több ezer fénypont világított, különleges hangulatot varázsolva az arénában:

Saját videó: Móni72

Végül a Europe's Skies következett, amely egyben az est fináléja is volt, és a Virágkarneválra érkezett mintegy 32 tánccsoport 2000 táncosa is közreműködött:

Saját videó: Móni72

Még a show kezdete előtt egy interjúra is időt szakított az ESCHungary-nak - itt megnézheted, magyar felirattal:

ITT pedig még több fotót találsz az koncertről!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek