Starity

Budapesten nyaralt a YouTube legnagyobb sztárja, PewDiePie, ám augusztus 20-át benézte

2018. augusztus 25. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd youtuber el volt ragadtatva a várostól, mégis kellemetlen hibát vétett.

hirdetés

Egy drónt reklámozott és az elején azt se tudta hol van PewDiePie, az I SLAV AND LOST videójában. A SLAV kifejezés itt nem szlávra utal, hanem egyik videós sorozatára, amelyet a rajongók biztosan ismernek (bár sok magyar nehezményezte a szerencsétlen címválasztást, érthető okokból). Azért később már biztosan mondta, hogy Budapestet fedezi fel, Magyarországon belül, és tulajdonképpen mindennel nagyon elégedett volt. A PewDiePie néven megismert svéd youtuber, ráadásul a legnépszerűbb, csaknem 65 millió feliratkozóval, a videó alapján a Gresham palotában, azaz a Four Seasons hotelben szállt meg, így nem meglepő, hogy elsőként az óriáskerékre ült fel menyasszonyával.

Augusztus 20-ai tűzijáték után PewDiePie lelkesen azt mondta:

Magyarország, gratulálok a függetlenségedért

– hiszen azt hitte, függetlenségi napot ünnepel a népünk. Tájékozatlansága megbocsájtható bűn, hiszen ezenkívül szinte csak jót mondott kis hazánkról. A Gellért fürdő, a dunai látvány és a budai vár különösen tetszett neki, azonban ezeken kívül olyan szokatlan helyekre is ellátogattak, mint egy kávézóba, ahol állatokkal együtt lehettek, illetve egy étterembe, üzenetekkel teli fallal.

 

PewDiePie (@pewdiepie) által megosztott bejegyzés,

PewDiePie még azt nehezményezte, hogy a taxisok nem mindig fairek, az egyik ráadásul nem akarta őt elvinni, mert „ahhoz meg kellett volna fordulnia”. Sajnos nem ő az első turista, aki a taxisokra panaszkodott fővárosunkban.

A hazai rajongókról azt mondta, hogy nagyon kedvesek és „chillek”, ami felüdülés volt számára. Ha érdekel a videó, csekkold alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek