Starity

Ariana Grande őszintén beszélt mentális problémáiról

2018. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande tavalyi éve nem volt éppen a legkönnyebb és nehezen tudott megbirkózni azzal a szörnyű tragédiával, ami a manchesteri koncertjén történt.

hirdetés

Legújabb albuma augusztus 17-én jelent meg, ezen pedig egy egész dalt szentelt ennek a lelki állapotának. A lemez nem csak a szerelméről, a feminizmusról vagy éppen a női mivoltáról szól, hanem szorongásairól is énekel. Erről Get Well Soon című száma szól, amit nem sokkal a 2017-es manchesteri koncertjén történt terrortámadás után írt. 

Az énekesnő egy interjúban mesélt bővebben érzéseiről illetve elárulta, hogy miért küzd szorongással. Elmondta a már fentebb említett dal kapcsán, hogy amikor írta a szöveget, azon aggódott, hogy ezen a dalon keresztül mennyire belelátnak a gondolataiba mások ezáltal pedig sebezhetővé válik majd. A dal társszerzője Pharrell Williams, aki az egész írási folyamat alatt bátorította az énekesnőt.

Erről írnod kell (...) ki kell adnom magadból ezt a sz*rt, megígérem, hogy ez segíteni fog. 

– mondta Pharrell az énekesnőnek.

Pharrell konkrétan kikényszerítette ezt belőlem, nagyon rosszul voltam akkor lelkileg. Mindig is szorongtam, már évek óta, de a manchesteri koncert után sokkal intenzívebb lett, nem mertem kimozdulni és úgy éreztem a testemen kívül vagyok. 

– nyilatkozta Ariana Grande.

Végül az énekesnő kiírta magából az érzéseit, ami nyilván nem gyógyította meg teljes mértékben, viszont annyiban segített neki, hogy megkönnyebbült egy picit. 

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek