Starity

Káoszba fulladt Beyoncé és Jay-Z koncertje

2018. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és kedvese éppen az On The Run turné keretein belül koncerteznek. A hétvégi koncert, amelyet a Mercedes Benz Stadionban tartottak Atlanta városában igazán emlékezetessé sikeredett és valószínűleg Beyoncé is sokáig emlegeti majd.

hirdetés

A koncerten ugyanis halálra ijesztette őket egyik rajongójuk. Befejeztek egy dalt Jay-Z-vel, amikor elindultak lefelé a színpadról. Ekkor egy igencsak ittas állapotban lévő rajongó felugrott a színpadra és beszaladt a táncosok közé, követve az énekesnőt. 

Ebből Beyoncé és partnere semmit nem vettek észre, hiszen éppen háttal a közönségnek, kézen fogva sétáltak le a színfalak mögé. Akkor ijedtek halálra, amikor hátrafordultak és látták, hogy verekedés tört ki a színpadon. 

A biztonsági őrök nem vették észre a rajongót, de mivel a táncosok szemfülesek és éberek voltak és azonnal a részeg rajongó után eredtek. Szerencsére senkinek sem esett baja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek