Starity

Meghan hercegné édesapja könyörög lánya bocsánatáért

2018. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még augusztus elején számoltunk be nektek arról, hogy Meghan Markle teljesen összetört apja és családja viselkedése miatt.

hirdetés

Akkoriban Meghan édesapja egy kilenc órás interjút adott, amelyben Meghant, az édesanyját valamit a királyi családot szidta. Azóta a hercegnéhez nem igazán jutottak el a hírek apja és családja viselkedéséről, ugyanis teljesen elzárta magát az ilyen jellegű cikkektől és a királyi család is azon dolgozott, hogy semmilyen negatív hatás ne érje őt. Később a családja azzal is megvádolta Meghan hercegnét, hogy édesapjuk állapota miatta romlott meg az utóbbi időben. 

Azonban a napokban megváltoztak a dolgok, ugyanis a rokonság, de főleg az édesapa "meggondolta magát" és békülni szeretnének Meghannel. Thomas Markle, mivel telefonon már nem éri el lányát, így a sajtón keresztül próbált üzenni a hercegnének, hogy hiányzik neki, hogy magához ölelhesse és nagyon büszke rá. Egy családi ismerős elmondta, hogy Thomas azelőtt ki szeretne békülni lányával és rendezni a dolgaikat, mielőtt végleg megszakad közöttük a kapcsolat és lánya teljesen elzárkózik tőle. 

Meghan és Harry a közeljövőben Amerikába látogat, így valószínűleg Meghan édesapja reménykedik, hogy esetleg őt is meglátogatják, viszont erre a szigorú biztonsági okok miatt biztossan nem kerül sor. Vajon ez a bocsánatkérés tényleg őszinte vagy csak egy újabb botrány készül?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek