Starity

Trilógia lesz a Venom? Három filmre írt alá Tom Hardy

2018. szeptember 01. 10:10   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három Venom-filmre is szerződést írt alá Tom Hardy, aki nemrég még azt nyilatkozta, hogy fel szeretne hagyni a színészkedéssel.

hirdetés

Nem régiben még azt nyilatkozta a brit színész, hogy színészi karrierje helyett inkább az írói és produceri munkájára szeretne koncentrálni, ám úgy tűnik a rajongóknak nem kell kétségbe esniük: Tom Hardy három Venom-filmre is szerződést írt alá, így elképzelhető a folytatás.

Három filmre szóló szerződést írtunk alá, szóval nagyon nyitott ez az egész. A folytatás attól függ, hogy reagál a közönség az első részre. Szerintem ez egy remek karakter. Imádtam játszani mindkettőt.

– mondta Hardy a Marvel-filmmel kapcsolatban.

A Venom mellett Hardy még számos projekten dolgozik, így nem kell attól tartanunk, hogy felhagy a színészkedéssel. Jelenleg az Al Capone utolsó éveit bemutató Fonzo című filmen dolgozik, de a Tabu második évada is lóg a levegőben, illetve elképzelhető egy újabb Mad Max-film is a brit színész főszereplésével.

A Venomot október negyedikétől vetítik a hazai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film Marvel Venom
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek