Starity

Austin Carlile tagadja, hogy Chester Bennington helyébe lépne

2018. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban kapott szárnyra a pletyka, miszerint az Of Mice & Men frontembere elhunyt kollégája helyébe lépne, hogy pótolja megüresedett helyét a Linkin Park élén.

hirdetés
Austin Carlile tagadja, hogy Chester Bennington helyébe lépne

2016 decemberében számoltunk be arról, hogy Austin Carlile rajongói tudomására hozta: kilép az általa alapított Of Mice & Menből egészségügyi problémái miatt. Az énekes azóta szerencsére felépült és saját bevallása szerint készen áll visszatérni a zeneiparba, melyet a közelmúltban a közösségi oldalakon jelentett be. Az Instagram Story szekciójában például elhelyezett egy olyan felvételt is többek között, melyen a Linkin Parkkal látható, így többen arra kezdtek gyanakodni, hogy Carlile lesz az, aki átveszi Chester Bennington énekes tavaly nyáron megüresedett helyét.

Még nincs vége. A legújabb fejezet csak most következik

– olvashattuk a közösségi oldalon.

Miután a rajongók találgatni kezdtek Austin és a frontember nélkül maradt Linkin Park kapcsolatát illetően, a vokalista maga tisztázta egy, a Twitteren közzétett bejegyzésben, miszerint szó sincs arról, amiben sokan reménykednek – esze ágában sincs Bennington nyomdokaiba lépni.

Olyan, mint Chester egymilliárd közül egy születik. Kizárt, hogy én vagy bárki más képes legyen arra, hogy pótolja őt. Karrierem egyik legfelemelőbb momentumai közé tartoznak azok az esték, amikor közös európai turnénk során estéről estére együtt adhattuk elő a Faint című számot. Új projekt igen. Linkin Park nem

– zárta le a témát a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek