Starity

Sokk: Rendőr lőtte le a Vészhelyzet sztárját

2018. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vészhelyzetben három éven át Wendy Goldman nővért alakító 49 éves színésznő augusztus 30-án hunyt el.

hirdetés
Sokk: Rendőr lőtte le a Vészhelyzet sztárját

Vanessa Marquez halálhíre csak a közelmúltban járta be a sajtót, és ahogy az várható volt, alaposan ledöbbentette a rajongókat – annál is inkább, hiszen a színésznővel egy egyenruhás végzett. Az E! Online értesülései szerint a dél-pasadenai rendőrkapitányság augusztus 30-án kapott egy bejelentést, miszerint rá kellene nézniük egy hölgyre, aki vélhetően egészségügyi állapotából kifolyólag ön- és közveszélyes lehet.

A rendőrök a bejelentést követően ki is szálltak az említett hölgy lakásánál, akit igen rossz állapotban találtak, ugyanis rohamok között vergődött, így értesítették kollégáikat, hogy orvosi beavatkozás szükséges. Mindeközben igyekeztek kapcsolatba lépni Marquezzel, a vele folytatott beszélgetés során pedig világossá vált számukra, hogy a negyvenes évei végén járó színésznő minden bizonnyal mentális problémákkal küzd, képtelen ellátni magát, mindezeken felül pedig nem hajlandó együttműködést tanúsítani a hatósággal.

Vanessa a rendőrökkel folytatott másfél órás hadakozás után is elutasította az orvosi segítséget, fegyvert rántott, azt pedig a rend őreire fogta. Az egyik rendőr felismerve a vészhelyzetet, maga is fegyvert rántott, majd maga és társai életét védve elsütötte azt. A lövést követően Marquezt a közeli kórházba szállították, ám ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok.

A színésznő egyébként az 1980-as évek végén kezdte karrierjét – rajongói elsősorban televíziós filmekben, illetve sorozatokban láthatták. Az áttörést a Vészhelyzet hozta meg számára, mely szériának három éven át volt állandó szereplője 1994 és 1997 között. Később kisebb produkciókban kamatoztatta tehetségét, ám karrierje megfeneklett, amiben minden bizonnyal közrejátszott depressziója, obszesszív-kompulzív zavara és vásárlásfüggősége is. Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek