Starity

Nemi erőszakkal vádolják Gérard Depardieu-t

2018. szeptember 03. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 69 éves francia színésznek igen komoly vádakkal kell szembenéznie, miután egy, a húszas éveiben járó színésznő feljelentést tett ellene.

hirdetés

A BNO News kiáltotta világgá, miszerint egy neve elhallgatását kérő színésznő azt állította a napokban, hogy Gérard Depardieu két alkalommal is megerőszakolta őt a múlt hónapban. A húszas éveiben járó áldozat állítása szerint a molesztálásra a színész párizsi otthonában került sor, ahová azzal a szándékkal érkezett, hogy a hamarosan a hetedik x-be lépő kolléga tanácsokkal látja el karrierje érdekében. Depardieu természetesen tagadja a vádakat.

Sajnálom ennek a folyamatnak a közjogi természetét, amely jelentős kárt okoz Gérard Depardieu-nek, akinek ártatlanságáról meg vagyok győződve

– nyilatkozta az ügy kapcsán a színész ügyvédje, Herve Temime az AFP Newsnak, és hozzátette: védence tagadja az ellene felhozott vádakat.

Gérard egyébként napjainkig több, mint 150 film keretein belül szórakoztatta a közönséget – az 1990-ben bemutatott, Cyrano de Bergerac című alkotásban nyújtott játékáért még Oscar-díjra is jelölték annak idején.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek