Starity

Lady Gaga még sosem volt ennyire őszinte! „Időnként én is bizonytalan vagyok, magányos és csúnya”

2018. szeptember 03. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves színész-énekesnő élete talán legfeltáróbb interjúját adta a minap a Los Angeles Timesnak.

hirdetés

Augusztus 5-én kerül a mozikba a Csillag születik című musical legújabb változata, melynek női főszereplőjét, Allyt nem kisebb személy, mint Lady Gaga kelti életre. Az énekesnő mellett Bradley Cooper alakítja a férfi főszereplőt, aki emellett a rendezői szerepet is magára vállalta, és milyen jól tette, hiszen kolléganője az ő segítsége nyomán talált rá újra a magabiztosságra. Cooper ugyanis arra kérte Gagát már az első napon, hogy mossa le a sminkjét és mutassa meg, ki is ő valójában.

Azt szerettem volna, hogy teljesen nyitott legyen, ne legyen semmi csel

– elevenítette fel döntése okát Bradley, mire Gaga így reagált:

Ez az utasítás helyre tett, mert amikor a karakter, akit alakítottam arról beszél, milyen csúnyának érzi magát, az teljesen valódi volt, nem megjátszott. Én magam is bizonytalan vagyok.

Ha őszinte akarok lenni, azt hiszem, akkor érzem magam igazán szépnek, amikor a boldogság nyomait vélem felfedezni a rajongóimon. Amikor azt látom vagy hallom, hogy a zeném valamilyen módon hatással volt az életükre, az tesz igazán széppé engem. Szerepelhetek millió filmben vagy kiadhatok millió dalt és mondhatja mindenki rám, hogy Milyen szép volt!, de ez nem az, amire valójában vágyom. Azt szeretném, ha azt mondanák az emberek rólam, hogy Láttam azt a filmet, kisírtam a szemeimet és tanultam általa valamit önmagamról!

– folytatta a színész-énekesnő, akit alakításáért korábban Golden Globe-díjjal jutalmaztak.

Mint említettük, a Csillag születik címre keresztelt produkcióban Gaga Allyt alakítja, akiben a Bradley által megformált rocksztár, Jackson múzsájára lel. A férfi magával viszi turnéjára a lányt, ám függőségei rányomják sötét bélyegüket karrierjére, miközben Allyhez fűződő romantikus kapcsolata is veszélybe kerül.

Mivel a Mother Monster maga is végigturnézta az elmúlt évtizedet, így korántsem ismeretlenek számára azok az érzések, melyekkel a film főszereplői megbirkózni kényszerülnek. Tapasztalairól így mesélt:

Nagyon magányos az előadóművészek élete. Van egyfajta magányosság, ami folyton jelen van. Olyan, mintha senki sem értene meg. (...) Bizonyos értelemben azonban mégis más vagyok, mint Ally. Amikor őt először látjuk a filmben, éppen lemond önmagáról. Ez a fajta hozzáállás nem is állhatna távolabb tőlem. Az igazság az, hogy ha most nem itt tartanék, ahol, és nem adnék el annyi lemezt, amennyit eladok, akkor még mindig egy bárban ülnék, énekelnék és zongorán kísérném magam. Ez az, aki lenni akarok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek