Starity

A Blink-182 dobosa szívesen randizna Kourtney Kardashiannal

2018. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy a Keeping Up with the Kardashians sztárja ismét szingli, a férfiak sorba állnak, hogy meghódítsák őt.

hirdetés

Kourtney Kardashian a közelmúltban szakított Younes Bendjimával, ám máris új pasi van a láthatáron az életében, aki pedig nem más, mint a Blink-182 dobosaként ismert Travis Barker. A zenész ugyanis nemrég a barna hajú szépség tudtára hozta, hogy szívesen randizna vele, egyesek szerint pedig már sokkal régebb óta áhítozik a háromgyermekes édesanya után.

Kourtney néhány nappal ezelőtt egy olyan fotót tett közzé az Instagramon, melyen biciklizni láthatjuk, majd aláírásként feltette a kérdést, követőinek van-e kedve bringára pattanni, Travis pedig szinte rögtön tudatta vele, hogy őt aztán nem kellene győzködni.

Fotó: Instagram (screenshot)

A rajongók természetesen máris egy potenciális szerelmi történetet láttak a dologban, és ami azt illeti, nem is állnak nagyon távol az igazságtól, hiszen egy bennfentes úgy nyilatkozott még márciusban a Radarnak, hogy tudomása van arról, hogy Travis és Kourt néhány háztömbnyire laknak egymástól, a gyerekeik pedig együtt játszanak. 

Travis mindig is érzett valamit Kourtney iránt. Szeretné elhívni őt randizni, de elszalasztotta a lehetőséget, amikor Kourtney legutóbb facér volt

– tette hozzá az előbb említett bennfentes.

Fotó: Getty Images

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy Barker és Kardashian tökéletes ellentétei egymásnak, valójában sok közös van bennük: míg előbbi vegán életmódot folytat, utóbbi ugyancsak az egészséges táplálkozás híve; mindketten családcentrikusak, életük középpontjában gyermekeik állnak; ráadásul a reflektorfényben nőttek fel, rengeteget utaznak és ugyanazon a környéken élnek.

Ha mindez nem volna elég, Travistól nem áll távol az az életmód, melyet Kourtney él – korábban ő maga is főszereplője volt egy valóságshow-nak, mely az MTV-n futott Meet the Barkers címmel a 2000-es évek közepén.

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek