Starity

Meghan Markle lett 2018 legjobban öltözött nője

2018. szeptember 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év abszolút Meghan Markle-é! Bár színésznői karrierjét kénytelen volt feláldozni, miután hozzáment Harry herceghez, sosem volt ilyen sikeres és népszerű korábban.

hirdetés
Meghan Markle lett 2018 legjobban öltözött nője

Bárhol is jár, mindig mindenhol Meghan Markle-re szegeződnek a tekintetek, ami nem is csoda, hiszen Harry herceggel kötött házasságának következtében immár hercegné lett belőle és mint ilyennek, igencsak oda kell figyelnie arra, mit mond, miképp viselkedik és hogyan öltözködik. Az afrikai gyökerekkel rendelkező barna hajú szépség eddig többnyire sikerrel vette az akadályokat, melyek a királyi családba való beilleszkedésével jártak, a közelmúltban pedig az idei év legjobban öltözött nőjének kiáltotta ki a People magazin.

Új címe meg is illeti a hercegnét, hiszen a divatáruházak hamar belátták, bármit el lehet adni a közönségnek Meghan személyével. (Csak hogy említsünk egy példát: mindössze 11 perc kellett ahhoz, hogy elkeljen az összes raktáron lévő Strathberry-kézitáska, amilyet a hercegné is viselt, noha annak ára korántsem pénztárcabarát vagy épp hozzáférhető bárki számára a maga 740 dolláros, azaz megközelítőleg 204 ezer forintos árával.)

A szakértők szerint Meghan divatipari értéke nemcsak annak köszönhetően szökött a magasba, hogy hozzáment egy herceghez, hanem azért is, mert az általa viselt darabok egyszerre üdítően frissek, divatosak, kényelmesek és mégis elegánsak, ráadásul a hercegné egyaránt szívesen öltözik a legnevesebb designerek kreációiba, valamint bátran népszerűsíti kisebb, mégis ígéretes karrier előtt álló tervezők remekműveit is.

Fotók: Wireimage; AP; Getty; Wireimage

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat trend fashion
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek