Starity

Olivia Culpo a legjobbakat kívánja exének, Nick Jonasnak

2018. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell szeretettel gondol volt barátjára, akinek szakításuktól függetlenül is a legjobbat akarja.

hirdetés

Hollywoodban nem ritkák a vérre menő szakítások, ám Olivia Culpo és Nick Jonas nem ezt a tábort erősíti, mi több, igyekszenek támogatni egymást. A modell és az énekes több évnyi randizás után 2015-ben szakított egymással, ám a különválás ellenére továbbra is jó szívvel gondolnak egymásra és támogatják a másikat.

Oliviával nemrég a People készített interjút, melynek során szóba került exe Priyanka Choprához fűződő viszonya is, amivel kapcsolatban így nyilatkozott a színésznői ambíciókat is dédelgető modell:

Úgy gondolom, bárki bármikor rátalálhat a szerelemre, különösen ebben az iparágban. Én a magam részéről nagyon örülök Nick boldogságának. Azt kívánom, mindenki talála meg a szerelmet és a boldogságot.

Olivia egy csodálatos ember. Gyönyörű éveket töltöttünk együtt, de az elmúlt pár hónap őrületes volt. A legjobbakat kívánom neki

– nyilatkozta Nick még 2015-ben a szakításuk után, ami érezhetően megrázta mindkét felet. Ami Nicket illeti, a 25 éves énekes júliusban, mindössze két hónapnyi együttjárás után jegyezte el a tőle 11 évvel idősebb színésznőt, közelgő nászukra pedig már meg is kapta Priyanka édesanyjának, Madhunak az áldását.

Nick nyugodtnak és érettnek tűnik. Csodálatos ember, az egész családunk imádja őt. Nagyon udvarias és tisztelettudó az idősebbek irányában. Mi többet kívánhatna egy anya?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek