Starity

Előreláthatóan 2019 elején kezdődik meg a Trónok harca előzménysorozatának forgatása

2018. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a rajongók egyelőre kénytelenek kivárni, hogy végre képernyőre kerüljön a George R. R. Martin népszerű regénysorozatán alapuló széria befejező évada, az alkotók máris megkezdték az előzménysorozat forgatásának előkészítő munkálatait.

hirdetés

Fotó: HBO

A Belfast Telegraph jóvoltából a Metro tudni véli, hogy 2019 februárjában, Belfastban kezdődik meg a Trónok harca egyelőre el nem nevezett spinoffjának forgatása, melynek keretein belül a már jól ismert történet előzményeibe kapunk betekintést. A hírt ugyan egyelőre nem erősítette meg a szériát sugárzó HBO, ám a csatorna programigazgatója, Casey Bloys nemrég hivatalosan is megcáfolta a TCA-n adott sajtótájékoztatójának keretein belül, hogy a pletykák, miszerint még idén év végén forgatni kezdenek, nem igazak.

Nem tudom, honnan való az értesülés, de reményeink szerint a munkálatok valamikor 2019 elején kezdődnek majd meg

– magyarázta.

Ezzel szemben a vizuális effektekért felelős Joe Bauer sokkal egyértelműbben fogalmazott, amikor kijelentette: az új sorozat forgatása jövő év februárjában indul, de legalábbis a pilot epizódot biztosan akkor veszik filmre.

Fotó: HBO

Az anyasorozat sztárja, a Sansa Starkot megformáló Sophie Turner a közelmúltban a Digital Spynak adott interjújában mesélt a várhatóan majd csak jövőre képernyőre kerülő lezáró évadról, ami véleménye szerint elnyeri majd a rajongók tetszését.

Anélkül, hogy bármit elárulnék, annyit elmondhatok, hogy én nagyon elégedett vagyok az igazán váratlanra sikerült végkifejlettel. Mindenkinek megvan a maga teóriája azzal kapcsolatban, hogy végződik a történet, ki hol és ki mellett köt ki. Nagyon váratlan lesz, amivel én teljes mértékben elégedett vagyok, és azt hiszem, hogy a rajongók is ugyanígy éreznek majd, amikor látni fogják, mit alkottunk

– nyilatkozta a színésznő.

Fotó: HBO

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek