Starity

Avril Lavigne minden vágya, hogy újra színpadra állhasson

2018. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete legrosszabb éveit hátrahagyva a zeneiparba való visszatérésére készül az énekesnő.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Avril Lavigne öt évvel ezelőtt jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát, ám azóta alig-alig hallatott magáról. Ez nem véletlen, ugyanis az énekesnő az elmúlt éveket önmagának szentelte, annak, hogy meggyógyuljon, ugyanis kőkemény harcot vívott gyógyíthatatlan betegségével, a Lyme-kórral. A szőkeség korábban úgy nyilatkozott, hogy sokáig azt sem tudta, mi baja, rosszullétének okára pedig orvosai sem tudtak rájönni. Végül addig bújta a szakirodalmat, hogy a maga által felállított diagnózissal tért vissza az orvosi rendelőbe, és kiderült: igaza van.

Az elmúlt éveket otthon töltöttem, a Lyme-kórtól szenvedve. Életem legrosszabb évei vannak mögöttem – mind fizikailag, mind érzelmileg vívódtam. Büszke vagyok arra, hogy mindezen tapasztalataimat képes voltam a zenémbe foglalni. Az ágyban fekve vagy a kanapén pihengetve írtam a dalaimat, a többségüket már fel is vettem

– írta a rajongóihoz intézett nyílt levelében a Grammy-jelölt énekesnő, aki szeptember 19-én kívánja megjelentetni legújabb, Head Above Water címre keresztelt visszatérő kislemezét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Úgy döntöttem, őszinte és nyitott leszek a betegségemmel kapcsolatban, és hagyom magam olyan sebezhetőnek látszani, ahogy korábban nem mertem. Ha őszinte akarok lenni, egy részem egyáltalán nem akar a betegségemről beszélni, mert szívem szerint szeretném már magam mögött hagyni azt, de tudom, hogy muszáj nyitottnak lennem a velem történtekkel kapcsolatban, hiszen a Lyme-kór nemcsak az életem része, hanem egyúttal szeretném is felhívni rá az emberek figyelmét. Egyetlen bogárcsípés fenekestől felforgathatja az életedet. Sokan még csak tisztában sincsenek azzal, hogy a Lyme-kórt szinte rögtön el kell kezdeni kezelni.

Avril alapítványa keretein belül is foglalkozik a Lyme-kórral, időt és pénzt nem spórolva igyekszik segíteni sorstársain, ugyanakkor másra sem vágyik, csak hogy ismét elég jól legyen ahhoz, hogy a nyakába vegye a világot és eljusson rajongóihoz, akik türelmesen várnak rá évek óta.

A kezembe vettem az életem irányítását, és azt csinálom, amit mindig is csinálnom kellett. Zenélek. A zenén keresztül osztom meg gyógyulásom történetét és a reményeimet. Bízom abban, hogy ez megérint titeket, erőt ad nektek, felemel, inspirál és ösztönöz. Mindennél jobban szeretnék már újra színpadon állni. Gitározni, futkározni. Kiénekelni a szívem és a lelkem, körbeutazni a világot, hogy találkozhassak a rajongóimmal. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez összejöjjön

– ígérte Lavigne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek