Starity

Anna Kendrick élő adásban vallotta be, hogy hazudott mindenkinek csak hogy egyedül szülinapozhasson

2018. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem csinált nagy ügyet 33. születésnapjából – kizárva szeretteit egyedül ünnepelt.

hirdetés

Anna Kendrick nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, látogatása során pedig szóba került a születésnapja, hiszen múlt hónapban töltötte be a 33. életévét. A népszerű műsorvezető kedvéért a színésznő bevallotta, egy hazugsággal leépítette Tökéletes hang-beli kollégáit, csak hogy egyedül ünnepelhessen.

Nem igazán csináltam semmit. Egyike vagyok azon embereknek, akik utálják [a felhajtást]. Nem a születésnapokkal van bajom, a tiédre elmegyek, de a sajátomat utálom, mert nem kívánatos számomra a felhajtás

– magyarázta Kendrick.

Tudod, kik azok, akik odavannak a szülinapokért? A csajok a Tökéletes hangból. Mindig megpróbálnak rávenni, hogy csináljunk együtt valamit. Igazából [a szülinapomon] azt mondtam nekik, hogy Vancouverben vagyok látogatóban egy barátnál, de most már tudják, hogy hazudtam. Ők mindig tervezni akarnak valamit, ezzel szemben én csak ültem otthon, rendezgetem a zoknis fiókomat és nem csináltam semmit. Csodás volt! Persze rendeltem magamnak tortát, nem vagyok szörnyeteg vagy szociopata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek