Starity

Mac Miller rajongói Ariana Grandét hibáztatják a rapper haláláért

2018. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási nyomás nehezedik a No Tears Left to Cry énekesnőjére most, hogy váratlanul elhunyt volt barátja.

hirdetés

Néhány órával ezelőtt számoltunk be arról, hogy tragikus körülmények között elhunyt a 26 éves Mac Miller a tegnapi nap folyamán. Ugyan jelenleg is zajlanak a vizsgálatok, ám a People magazin értesülései szerint a rapper halálát kábítószer-túladagolásból adódó szívroham okozta. Életét orvosai már megmenteni nem tudták, csak a halál beálltát állapíthatták meg.

Sokan máris Miller exét, Ariana Grandét hibáztatják a tragédiáért, mondván, hogy a rapper képtelen volt túltenni magát májusban bekövetkezett szakításukon, így ismét a drogok foglyává vált, csak hogy tompítsa a különválás miatt érzett kínzó fájdalmat. A két előadóművész egyébként két évet töltött együtt, és mindennek ellenére barátságban váltak el egymástól.

Nagyon büszke vagyok erre a csajra. Üdv újra itt! Hiányoztál!

– üzente Miller Grandének, miután az énekesnő megjelentette No Tears Left to Cry című szerzeményét nem sokkal a szakításuk után, mire ekképp válaszolt az érintett:

Mac az egyik legjobb barátom a világon, és a kedvencem ezen a bolygón. Végtelenül tisztelem és csodálom őt, és hálás vagyok, amiért bármilyen formában is, de az életemben tudhatom, függetlenül attól, hogy megváltozott a kapcsolatunk jellege vagy hogy mit tartogat számunkra a jövő.

Nem sokkal az egykori szerelmesek szakítása után, május 14-én ittas vezetésért letartóztatták Macet, aki Mercedes-Benz G-Wagonjával villanypóznának ütközött, majd elhagyta a helyszínt. Rajongói már akkor az exét hibáztatták, mondván, hogy Ariana egy másik férfi miatt lépett le és hagyta magára Macet, noha maga a rapper is biztosította őket arról, hogy volt barátnőjéhez hasonlóan ő is túllépett a szakításon és a legjobbakat kívánja az énekesnőnek.

Szerelmes voltam valakibe. Két évet együtt töltöttünk. Jó és rossz időszakokon, stresszes helyzeteken és számtalan máson mentünk keresztül közösen. A kapcsolatunk véget ért és mindketten továbbléptünk. Ilyen egyszerű az egész. Örülök neki és annak, hogy továbblépett és biztos vagyok abban, hogy mindennek ellenére velem van

– nyilatkozta a rapper.

Ariana már akkor is kénytelen volt megvédeni magát, hiszen sokan az orra alá dörgölték, milyen csúnya dolog volt, hogy elhagyott valakit, aki egy egész albumot teleírt a hozzá fűződő szerelmével.

Milyen abszurd dolog letörni egy nő önbecsülését és azt mondani neki, hogy jobban tette volna, ha benne ragad egy mérgező kapcsolatban, csak mert a párja írt neki egy albumot, ami amúgy nem is igaz. Nem vagyok se bébiszitter, se anya és egyetlen nőnek sem kellene így éreznie. Törődtem vele és támogattam őt a józanság felé vezető úton, imádkoztam érte évekig (és ezzel természetesen ezután sem hagyok fel), de megalázni / hibáztatni egy nőt azért, mert az életében szerepet játszó férfi képtelen összeszedni magát, óriási probléma

– magyarázta akkoriban Grande, ezúttal azonban úgy döntött, meg sem próbál védekezni, inkább letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagramon, miután szembesült azzal, mennyien rágalmazzák őt a történtek miatt. Rajongói természetesen a segítségére siettek, és rámutattak, hogy bizonyára ő is nagyon szenved a tragédia súlya alatt.

Ariana Grande nem felelős Mac Miller haláláért. Ne utáljátok őt [a történtek miatt]! Ő is ugyanolyan ember, mint ti; vannak érzései. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz időszakon megy most keresztül

– vette védelmébe az énekesnőt egy fanatikusa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek