Starity

Istenes Bencét a német X-Faktorban is imádják

2018. szeptember 09. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető külföldön is megállja a helyét a szakmájában – munkatársai elégedettek a munkájával és hosszú távra terveznek vele.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

Istenes Bence hosszú évek kemény munkájával itthon már nevet szerzett magának a televíziózás világában, ám ennek ellenére nem volt könnyű dolga, amikor úgy döntött, ugyanezen a vonalon szeretne maradni miután átteszi székhelyét Németországba. A műsorvezető sikeresen vette az elé gördített akadályokat, jelenleg pedig a német X-Faktor házigazdájának mondhatja magát.

Kicsit visszafogottabb voltam, minden új volt, és még nem tudtam olyan magabiztosan poénkodni mint itthon, ahol már mindenki tudja, mit mondok komolyan és mit nem. (...) De jól éreztem magam nagyon, mert kezdettől fogva bíztak bennem, szabad kezet kaptam, és ez magabiztossá tett

– nyilatkozta a Borsnak Bence, majd azt is elárulta, milyen visszajelzéseket kapott kinti feletteseitől:

Nagyon jó visszajelzéseket kaptam, a csatorna már jelezte, hogy ha lesznek következő évadok, számítanak rám. Bízom benne, hogy más műsorban is megmutathatom majd magam, mert szeretném azt felépíteni kint is, ami már Magyarországon sikerült.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X Factor (@xfactorde) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek