Starity

Évek óta nem nézett ki ilyen jól! Friss fotót tett közzé magáról Amanda Bynes

2018. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, rajongói végre fellélegezhetnek, ugyanis a 32 éves színésznő boldognak és egészségesnek látszik legfrissebb fotóján.

hirdetés

Néhány órával ezelőtt, a Twitteren jelentkezett be Amanda Bynes és közzétett magáról egy képet, melyen pöttyös felsőben láthatjuk egy autó anyósülésén ülve. A színésznő ugyan nem fűzött megjegyzést a felvételhez, de láthatóan sokkal jobban néz ki, mint az elmúlt években bármikor, ami örömmel töltötte el a rajongóit is, akik nem győztek aggódni miatta a múltban.

Amanda a Nickelodeonnak köszönhetően már gyerekként nevet szerzett magának a filmiparban, később pedig az egyik legnépszerűbb tinisztárrá vált. Karrierje 2013-ban indult el a lejtőn, amikor mentális- és drogproblémái miatt pszichiátriai kezelésre szorult. A botrányok sokáig csak gyűrűztek körülötte, majd nagykorúsága ellenére szülei gyámsága alá került – jelenlegi állás szerint 2020-ig ők felenek érte, ugyanakkor önálló életet él és várhatóan idén végez abban a divatiskolában, melynek az elmúlt években a tanulója volt.

A szülei nagyon büszkék arra, hogy Amanda képes önálló életet élni, döntéseket hozni és tervezni a jövőjét. Végre olyan barátok veszik körül, akikben bízhat és akikre számíthat. Önmaga lehet, ami határtalan örömmel és izgalommal tölti őt el

– nyilatkozta Tamar Arminak, a Bynes család ügyvédje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek