Starity

Hailey Baldwin parkolópályára teszi karrierjét Justin Bieber miatt?

2018. szeptember 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves modellt júliusban jegyezte el a párja, kedvéért pedig már most igyekszik úgy alakítani az életét, hogy a lehető legtöbb időt tölthessék együtt.

hirdetés

Hailey Baldwin láthatóan a felhők felett jár a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen a közelmúltban ismét visszataláltak egymáshoz exével, Justin Bieberrel, aki bahamai nyaralásuk során fél térdre ereszkedett előtte és arra kérte, legyen a felesége. A modell boldogan mondott neki igent, bár az esküvőt egyelőre még nem tervezik, nem akarják elsietni a dolgot, mint előttük oly sokan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Azt kívánom, töltsenek egymással egy kis időt [mielőtt összeházasodnak]... (...) Idősebb vagyok tőlük, de magam is csak nemrég nősültem meg, és a feleségemmel négy és fél év alatt négy gyereket hoztunk össze, ami azt jelenti, hogy kicsi gyerekeink vannak, és az a helyzet, hogy minden munkával kapcsolatos döntésem a családomon alapszik. Kaptam olyan ajánlatot, melynek értelmében öt hétig távol kellett volna lennem a családomtól, de nem vállaltam el, mert nem voltak hajlandóak vállalni a szeretteim utaztatásának költségeit, én pedig nem akartam távol lenni tőlük. Remélem, ők [Hailey és Justin] is realizálják magukban, hogy ha az ember sikeres házasságot szeretne működtetni, ahhoz a feleknek együtt kell lenniük

– nyilatkozta a menyasszony nagybátyja, Alec Baldwin nemrégiben. Szavaival csak a napokban szembesítették a modellt, aki bevallotta: szerelme kedvéért ma már sokkal körültekintőbb, mielőtt elvállal egy-egy munkát.

Még nem hallottam, mit nyilatkozott Alec, te vagy az első, aki ezt említi nekem, de nagyon józan és velős a mondanivalója. Igyekszik törődni velem. Nem számít, mi van, az embernek a családját kell a munka fölé helyeznie, nem pedig fordítva. Igyekszem jobban megválogatni, milyen munkákat vállalok el, mert többet szeretnék pihenni és több időt tölteni a családommal és a vőlegényemmel.

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek