Starity

Heidi Klum kikosarazta a nála SMS-ben próbálkozó Drake-et

2018. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves szupermodellnél fiatalabbnál fiatalabb férfiak kilincselnek egy-egy randiért.

hirdetés

Heidi Klum nemrég Ellen DeGeneres műsorának volt a vendége, beszélgetésük során pedig hamar a modell szerelmi életére terelődött a szó. A szőke szépség jelenleg a tőle 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz-cal randizik, de bevallása szerint Drake is megkörnyékezte őt, nem sokkal azután, hogy összejött a zenésszel.

Egy olyan napon történt [az első találkozás Tommal], amikor nem volt kedvem kimozdulni, mert dolgoztam. Hazamentem. Aznap este volt az egyik barátom születésnapja, aki arra kért, menjek el és ünnepeljek vele, így újra elkészültem, felhúztam a magassarkúmat és elmentem a buliba. És ott volt ő. Csodálatos volt! Szóval itt egy tanács mindenkinek: amikor nem akarsz elmenni szórakozni, akkor igenis el kell menned szórakozni! Ez történt velem is

– magyarázta Heidi, majd bevallotta, olyan zavarban volt Tom társaságában, hogy alig mert ránézni.

Alig tudtam ránézni. Kénytelen voltam mellé ülni, nem pedig szembe vele, mert máskülönben folyton őt néztem volna. Rögtön megvolt köztünk a szikra.

Drake is megkeresett, de egy héttel lekésett. Nem is tudom, mikor volt. Nekem nem volt meg a száma, neki sem volt meg az enyém. Szerintem elkérte az elérhetőségemet valakitől, aki mindkettőnket ismer, aztán SMS-eket kezdett küldözgetni. Állati furának találtam, nem is válaszoltam neki soha, mert addigra már megtaláltam életem szerelmét

– vallotta a modell, majd amikor a műsorvezető szembesítette azzal, hogy az üzenetek figyelmen kívül hagyása milyen udvariatlan volt a részéről, Klum a kamerába nézve üzent a rappernek:

Drake, sajnálom, amiért nem írtam vissza. Klassz srác vagy. Továbbra is imádom a zenédet, és valószínűleg hamarosan megnézem majd egy fellépésedet.

Heidi ezen felül azt is elárulta, véleménye szerint miért működik olyan olajozottan a Tomhoz fűződő kapcsolata, mely már most igen komolynak ígérkezik.

Hat és fél hónappal ezelőtt találkoztunk és nagyon szeretem őt. Ő is német, mint én. Talán ez az, ami mindig is hiányzott: egy németre van szükségem. Ugyanazok a gyökereink, ugyanolyan mentalitásban nevelkedtünk, megértjük egymást. Vagy egész egyszerűen csak ő az első férfi, aki igazán ért engem. Ki tudja? Mindenesetre nagyon jól működik a dolog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek