Starity

Karlie Kloss megbízásokat bukott el a fogamzásgátló tabletták szedése miatt

2018. szeptember 12. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves modell karrierje talán máshogy alakult volna, ha nem kezd el fogamzásgátló tablettákat szedni.

hirdetés
Karlie Kloss megbízásokat bukott el a fogamzásgátló tabletták szedése miatt

Karlie Kloss tinédzserként, úgynevezett 0-s modellként kezdte a karrierjét, ami azt jelenti, hogy alakja olyan vékony volt, hogy bármelyik designer ráadhatta kreációit – tökéletesen mutattak a modellen. Karrierje aztán fordulatot vett, ugyanis fogamzásgátló tablettákat íratott fel magának, melyek szedésének következtében 0-sról 4-esre, majd 6-osra változott a mérete, így korábbi megbízóinak egy része elpártolt tőle.

Amikor elkezdtem fogamzásgátló tablettákat szedni, az alakom nőiesen kikerekedett – kiderült, hogy igenis van csípőm és combjaim. Megbízásokat buktam el, nem kértek fel, hogy lejtsek végig a kifutókon, a designerek nem dolgoztak többé velem. Úgy éreztem, fenekestől felfordult az életem

– elevenítette fel fájó emlékeit Karlie a Vogue-nak.

Korábban mindig Gisele Bündchenhez mértem magam – számomra ő a szakma csúcspontja, de ez a gondolkodásmód egyáltalán nem hatott produktívan rám. Miután betörtem a divatiparba, beláttam, hogy itt az ideje önmagamat adni és értékelni azokat a dolgokat, amik engem egyedivé, önmagammá tesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek