Starity

Ariana Grande nem tud napirendre térni volt barátjának halála fölött

2018. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül az énekesnő.

hirdetés

Egy barátja szerint rémálommá vált Ariana Grande élete, amióta megtudta, hogy exe, Mac Miller váratlanul elhunyt. Halálának kapcsán jelenleg is folyik a nyomozás, ám minden valószínűség szerint kábítószer-túladagolás miatti szívroham következtében hunyt el a rapper, aki két évig randevúzott a No Tears Left to Cry énekesnőjével, mielőtt idén áprilisban a különválás mellett döntöttek volna.

Ariana teljesen összetört, amikor értesült a Mac-kel történtekről. Képtelen elhinni, hogy ő már nincs többé. Nagyon különleges személy volt számára, így nagyon-nagyon szomorú a halála miatt... Ari élete egy rémálom jelenleg

– nyilatkozta a People-nek egy, az énekesnőhöz közel álló barát.

Ha mindez nem volna elég, Miller rajongói ráadásul Grandét hibáztatják a tragédiáért, noha ő mindvégig támogatta és segítette barátját a józanság felé vezető úton – egyes híresztelések szerint kapcsolatuk végére is a férfi súlyos kábítószerfüggősége miatt tett pontot a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek