Starity

10 év kihagyás után új kislemezzel jelentkezett a Black Eyed Peas

2018. szeptember 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Big Love címmel jelentette meg újdonságát az immár háromfősre csökkent csapat.

hirdetés

Tíz év után visszatért a Black Eyed Peas, ám a rajongók nagy szomorúságára a csapat éléről távozott Fergie, így a srácok (will.i.am., apl.de.ap. és Taboo) hármasban folytatják közös karrierjük építését. A Big Love egyébként a formáció 2003-as slágerének, a Where is the Love?-nak a mondanivalójára reflektál, és egyúttal az előfutára a Black Eyed Peas október 12-én, Masters of the Sun címmel megjelenő stúdióalbumának. Érdekesség, hogy a komoly témákat boncolgató kislemez teljes bevételét jótékony célra fordítja az együttes.

Fergie egyébként jó viszonyban vált el bandatársaitól – támogatását úgy fejezte ki irántuk, hogy ő is népszerűsíti a közösségi oldalakon a srácok újdonságát. Az énekesnő természetesen nem felejtette el, hol kezdte pályafutását, emellett pedig ő is élvezhette egykori kollégái támogatását, amikor tavaly ősszel piacra dobta Double Duchess címre keresztelt szólólemezét.

via E! Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek