Starity

Christina Aguilera nyitott lenne egy Britney Spearsszel közös duettre

2018. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő egy késő esti műsorban vallott arról, hogy bármikor hajlandó lenne stúdióba vonulni kolléganőjével.

hirdetés
Christina Aguilera nyitott lenne egy Britney Spearsszel közös duettre

Christina Aguilera és Britney Spears annak idején mindketten a The Mickey Mouse Clubban kezdték karrierjüket, ebből adódóan pedig később a média úgy állította be őket, mint riválisokat, noha a valóságban nem volt köztük viszály. Ezt bizonyítandó Christina nemrég Jimmy Kimmel műsorában azt mesélte, hogy ha a helyzet úgy kívánná, ő minden további nélkül összeállna egy duett erejéig Britney-vel.

Ha az ügynöke rábólintana a dologra, én rögtön benne lennék... (...) Minden bizonnyal még nem késő [készíteni egy duettet]

– nyilatkozta Aguilera és hozzátette, hogy ha annak idején már léteztek volna a közösségi oldalak és nem a média irányította volna a szálakat a háttérben, Spearsszel már rég készítettek volna egy közös dalt, hogy mindenki orra alá dörgöljék: minden rendben köztük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek