Starity

8 évvel szakításuk isután ismét Justin Longgal randizik Drew Barrymore

2018. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes szerint az egykori szerelmesek szakításuk után is jóban maradtak, így aligha meglepő, hogy ismét egymásra találtak.

hirdetés

Drew Barrymore és Justin Long első találkozására 2008-ban, a Nem kellesz eléggé című film forgatásán került sor, ahol olyan szoros kötelék alakult ki köztük, hogy randevúzni kezdtek. Két év együttjárást követően szakítottak, de barátságban váltak el egymástól, így azután is tartották a kapcsolatot egymással – egészen napjainkig.

2010-ben Drew és Justin új esélyt adtak románcuknak, ám sajnos nem sokkal később ismét a szakítás mellett döntöttek és továbbléptek. A színésznő 2011-ben kezdett randevúzni Will Kopelmannal, akitől két gyermeke született (Olive és Frankie) az együtt töltött évek során. 2012-ben házasságot kötöttek egymással, de a papír sem volt garancia a boldogságra – 2016-ban bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Justin ezzel szemben Amanda Seyfriednek volt a társa két éven át 2013 és 2015 között, majd Lauren Mayberryvel, a CHVRCHES frontasszonyával hozta össze a sors, akivel a közelmúltban tett pontot kapcsolata végére.

Drew és Justin mindketten szinglik és egymással töltik az idejüket, de egyelőre ez minden. A köztük lévő különleges kapcsolat sosem szűnt meg létezni. Drew színtiszta szeretetet érez Justin iránt, aki mindig is jelen volt az életében, még amikor nem is voltak egy pár

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek