Starity

Keira Knightley elárulta, hányszor látta az Igazából szerelem című filmet az elmúlt 15 évben

2018. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő mindössze 18 éves volt, amikor főszerepet kapott minden idők egyik legszebb karácsonyi filmjében.

hirdetés

Ugyan még éppen csak megkezdődött az ősz, de mire észbe kapunk, eljön az évnek azon időszaka, amikor a csapból is karácsonyi zenék és filmek folynak. Az ünnepi témakört középpontjába helyező egyik legnépszerűbb alkotás a 2003-ban bemutatott Igazából szerelem, melyben az akkor még viszonylag kezdő színésznő, Keira Knightley is szerepet kapott. Az Oscar-jelölt színésznőt a minap Michael Strahan faggatta, interjújuk keretein belül pedig rákérdezett, Keira is meg szokta-e nézni a filmet, amikor leadják a televízióban az ünnepi időszakban.

Egyetlen egyszer láttam a filmet, akkor, amikor megjelent. Ez az egy alkalom volt. Úgy voltam vele, Oké, ez klassz lett.. Furcsa érzés számomra leülni és megnézni egy filmet, amiben játszom, nem vagyok oda érte, hogy magamat lássam a képernyőn

– magyarázta Knightley.

Fotó: Universal Pictures

Mindazonáltal nem Keira az egyetlen, aki kényelmetlenül érzi magát, ha viszont kell látnia az alakítását – Richard Gere is hasonlóképp nyilatkozott, amikor a Micsoda nőről faggatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek