Starity

Megrázó vallomást tett Lil Wayne: 12 éves korában öngyilkosságot kísérelt meg

2018. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper korábban balesetként mesélt az incidensről, most azonban bevallotta: meg akarta ölni magát.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi) on

Szeptember 21-én, The Carter V címmel dobja piacra legújabb nagylemezét Lil Wayne, mely megjelenés kapcsán a Billboard készített exkluzív interjút vele. A beszélgetés során a rapper egy múltbeli titokról rántotta le a leplet, amikor elárulta, 12 éves korában nem balesetet szenvedett, hanem öngyilkossági kísérletet tett, de szerencsére nem járt sikerrel.

Elmondása szerint nagyon maga alatt volt akkoriban, mert édesanyja megtiltotta, hogy a rapperi hivatás felé forduljon, így amikor egy csőre töltött pisztolyt talált otthonukban, hezitálás nélkül maga ellen fordította azt, de elvétette a szívét, így megmenekült. Anyukája a történtek fényében úgy döntött, inkább megengedi a majdani hivatása iránt elkötelezett gyereknek, hogy csatlakozzon a Cash Money csapathoz egy feltétellel: nem káromkodhat.

Érett felnőttként eljutottam arra a pontra, ahol úgy döntöttem, igenis beszélni akarok a történtekről, mert tudom, sokan vannak, akik hasonlókon mennek keresztül, mint akkor én

– nyilatkozta a téma kapcsán a rapper.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek