Starity

Kris Jenner nem tartja jó ötletnek a házasságot

2018. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner klán fejét arról faggatták, két félresikerült frigy után hisz-e még a házasság intézményében.

hirdetés

A napokban felröppent a hír, miszerint párja, Corey Gamble megkérte Kris Jenner kezét, ám a szerelmesek egyelőre nem erősítették meg a híreket. James Corden műsorvezető ugyan tett egy kósza kísérletet arra, hogy megtudja az igazságot, ám a 62 éves reality-sztár elutasította az erre a témára irányuló kérdés megválaszolásának lehetőségét. Nemrégiben azonban a családi ügyvéd, Laura Wasser podcastjának keretein belül ismételten terítékre került a téma, Kris pedig ekképp nyilatkozott egy majdani mennyegző kapcsán:

Tudod, úgy vagyok az újraházasodással, hogy soha ne mondd, hogy soha, ugyanakkor gyakran hallhatod tőlem, hogy az újbóli férjhez menés nem olyasmi számomra, amire szükségem van, már csak a múltamból kiindulva sem.

A mamadzser korábban kétszer volt férjnél, ám mindkét nász válással végződött: 1978 és 1991 között Robert Kardashian felesége volt; 1991 és 2015 között pedig Bruce (Caitlyn) Jenneré.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek