Starity

Kulcsár Edinát kihozták a béketűrésből a kíváncsiskodók

2018. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépségkirálynő azon gondolkozik, hogy a jövőben nem enged ekkora betekintést magánéletébe, mint most.

hirdetés

Februárban járta be a sajtót a hír, miszerint első gyermekével várandós Kulcsár Edina. A 27 éves szépségkirálynő mindig is közvetlen természetéről volt híres, aki szívesen megosztja életének legizgalmasabb momentumait hatalmasra nőtt követőtáborával, ám lehet, hogy ez már nem sokáig lesz így. Edinát ugyanis teljesen kihozták a béketűrésből azok a kommentelők, akik azzal zaklatják nap mint nap, hogy világra hozta-e már kisfiát.

Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a kedves, helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe

– írta az Instagramon a kismama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek