Starity

Két év alatt háromszor vetélt el a második gyermekével várandós Carrie Underwood

2018. szeptember 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz időszak áll a 35 éves, négyszeres Grammy-díjas énekesnő mögött...

hirdetés

Carrie Underwood a CBS csatorna Sunday Morning című műsorában osztotta meg a vele történteket, nevezetesen, hogy férjével, Mike Fisherrel bármennyire is vágytak egy második gyermekre, sokáig nem adatott meg nekik a családbővítés csodája.

Úgy terveztem, hogy 2017 az az év lesz, amikor új zenén dolgozok és gyereket szülök. Az év elején teherbe is estem, de sajnos elveszítettem a magzatot

– nyilatkozta a szőke szépség, aki saját bevallása szerint Istenhez fordult segítségért és a hit által próbálta megőrizni nyugalmát és tovább bizakodni abban, hogy egy nap ismét részük lesz a gyermekáldásban.

Mindig is féltem dühbe gurulni, mert áldottnak érzem magunkat. A fiam, Isaiah a legédesebb a világon. A legjobb dolog, és úgy voltam vele, hogy el tudom fogadni, ha nem lehet több gyerekünk Mike-kal, mert a fiunk csodálatos, akárcsak az életünk. Van okunk panaszkodni? Nincs. Csodálatos férjem, barátaim, munkám és gyerekem van. Nincs okom dühöngeni.

Carrie saját bevallása szerint akkor már nem tudta visszatartani haragját, amikor negyedszerre is elvetélt...

Begurultam. Azt gondoltam, Miért esek újra és újra teherbe, ha nem lehet gyerekem? Mi történik? Zárd be az ajtót! Tégy valamit! Vagy vedd el a lehetőséget teljesen vagy engedj újra szülni!. És akkor először Istenhez fordultam és elmondtam neki, mit éreztem. Ez egy vasárnapon történt, hétfőn pedig elmentem az orvosomhoz, hogy elmondja nekem, ismét elveszítettem egy gyermeket, de aztán azzal szembesültem, hogy nem így van – minden rendben a babával. Isten meghallgatott!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek